Afspraak maken

Afspraak
Om direct een afspraak te maken klikt u hier.

Update 2021/2022:
We nemen op dit moment geen nieuwe klanten aan voor behandelingen / consulten. Bestaande klanten die een afspraak willen inplannen voor mesotherapie kunnen contact opnemen met ons.

Weekend
Heeft u doordeweeks geen tijd? Wij bieden uitgebreide afspraakmogelijkheden in het weekend.

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Veel gestelde vragen

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekering?

De kosten van een consult of behandeling worden zelden vergoedt door zorgverzekeraars aangezien er sprake is van een cosmetisch doel. U kunt dit natuurlijk altijd voor de zekerheid nagaan bij uw eigen zorgverzekeraar.

Wat gebeurt er tijdens het eerste consult?

Tijdens het eerste consult zal de arts op basis van uw klachtenpatroon, inspectie en trichoscopie-beelden uw type haarverlies vaststellen. Aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het tarief (2020) voor een consult is 68,00 euro incl. BTW.

Ik ben nog geen klant bij jullie. Kan ik direct een afspraak maken voor mesotherapie?

Ook als nieuwe klant kunt u direct een afspraak plannen voor een mesotherapie behandeling zonder een voorafgaand consult. U kunt dit aangeven bij ‘type afspraak’ in onze afspraken-module. Voorafgaand aan de eerste behandeling zal een korte intake worden verricht door de arts.

Contact

Vragen
Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Herhaalrecept
Een herhaalrecept kunt u eenvoudig hier bestellen.

  Uw naam (verplicht)

  Geboortedatum (dd/mm/jjjj)

  Geslacht

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht